Over Kessel Machinefabriek

Partner en schakel

Veerkracht, vindingrijkheid, vakmanschap en gedrevenheid. Het zit in het DNA van ons bedrijf. We willen het beste uit onszelf halen en een onuitwisbare indruk achterlaten. We kruipen in de huid van onze klanten. Want alleen als we begrijpen wat u beweegt weten we hoe en waarmee we u ├ęcht kunnen helpen. Als partner. Als schakel in uw bedrijfsproces.

Denken in oplossingen

Ons moderne machinepark, in combinatie met geavanceerde software, stelt ons in staat tot zowel hoogwaardig computergestuurd draaien en frezen, als ook conventioneel. Onze mensen zijn vindingrijk en veerkrachtig. Ze denken in oplossingen. Ze nemen verantwoordelijkheid en delen kennis en ervaring. Zo leggen we de basis voor een optimaal eindproduct.

Optimaal productieproces

De keuze van de juiste technologie is bepalend voor de kwaliteit van ons productieproces. Want alleen door de juiste combinatie van systemen en machines kunnen we een constant en hoog kwaliteitsniveau en betrouwbare levertijden realiseren. Door investeringsbeslissingen zorgvuldig op elkaar af te stemmen wordt ons productieproces steeds verder geoptimaliseerd.

De kracht van vakmensen

We geloven in de kracht van vakmensen. Hun competenties en ambities brengen ons verder. Daarom investeren we in onze mensen. Door middel van scholing, maar ook door ze vrijheid en verantwoordelijkheid te geven. En toekomstige vakmensen krijgen bij ons, als erkend leerbedrijf, een veilige leerplaats en de mogelijkheid om kennis te maken met ons vakgebied.

Kessel MF in vogelvlucht

Waarom Kessel Machinefabriek?

Hoogwaardige
producten
Grote
flexibiliteit
Modern
machinepark
Vakbekwame
medewerkers
Korte
levertijden
Nieuwste
meetapparatuur